埃德蒙顿华人社区-Edmonton China

梨涡浅笑

老杨团队,追求完美;客户至上,服务到位!
应该改名为: 回光返照!$ e; _' N/ d$ c' j4 n
+ ~" J2 @$ O8 \% @# Z8 x% c1 ^
哈哈哈 哈哈哈$ Q( {% }( v: N* ]4 D7 `5 P. ^

( L( v0 K, Z" n0 P& C
我闸住反弹无回头啊。1 P$ A- h) B7 B
系米你,你讲啊,系米你做的?
原帖由 梨涡浅笑 于 2007-9-26 11:08 发表
9 s4 ]9 l" @" n/ X9 o我闸住反弹无回头啊。
/ v5 e, V) C+ Y4 ~系米你,你讲啊,系米你做的?
  |/ d) R) C/ _4 a4 Z: r" ~, c! j
: N/ M6 t0 k2 k$ b5 ^- `
係而家D豬肉貴,又有人想食豬肉。無法子啦,甘吾係一齊砌你生豬肉儸。
) I! z4 A- _) ?. R8 Z/ }吹啤啤咩。
/ d( `: s( T2 T6 Z+ a/ w  t8 n* X. L+ M
理袁律师事务所
老杨团队 追求完美
哦,原来系你。
! C* x) n0 `/ P( W* ~! A一脚踢你去冬眠啊拿。
原帖由 梨涡浅笑 于:08 发表
# K3 t( Y! f) k$ n* u我闸住反弹无回头啊。
# ~& a1 O) {& J2 z1 I7 i5 T系米你,你讲啊,系米你做的?

; D6 B2 J( H! z8 j4 q! s7 Z/ k" W0 G7 t7 V
HO HO HO 喊都无谓囖, 节哀顺变啦, 永远的猪头梨!
梨姐姐,换返来咩得喽,听讲好易啧,同一般换头像一样计,呵呵~
原帖由 海鸥飞处 于 2007-9-26 21:17 发表
, ]( h  E, z2 y( f梨姐姐,换返来咩得喽,听讲好易啧,同一般换头像一样计,呵呵~
( J  i4 G( ~1 U% s3 T

4 `& J, e1 `- F9 ]變變變。
& a) h) Y% D( _, b將你變埋做 海豚。
原帖由 kingsnake 于 2007-9-26 21:22 发表
* [8 F' v7 _& T& d0 d& c7 c1 i$ l; H4 T1 F

: X& \! t) a, V5 d8 O0 @* |) m9 ~2 @變變變。, g) ]; ?7 P# h$ s8 X# a
將你變埋做 海豚。

7 W4 w3 _0 Q/ o6 K8 d/ X' S8 d: v: a- S
别别别。
原帖由 叽里咕噜 于 2007-9-26 20:40 发表
( z$ D7 v5 V8 i" K$ H5 W+ U4 C; }1 Q7 y: R

+ f7 t* T0 O* X! ^. t' O2 b" XHO HO HO 喊都无谓囖, 节哀顺变啦, 永远的猪头梨!
) `1 s( T' n* g! q
! j3 |4 g% _& t( v- O
HO HO,我的头像换回来啦。谁谁的钱这么快用完,条气吾顺哩。 & ~- j2 x/ s1 I% H
6 \! U/ c5 v, h& p3 _8 E* Y5 ?
原帖由 海鸥飞处 于 2007-9-26 21:17 发表 / Y5 {) C6 f7 J- @0 i  C: S
梨姐姐,换返来咩得喽,听讲好易啧,同一般换头像一样计,呵呵~

/ H% h1 C! ^, U9 Y5 n9 e% G; p4 ~; U- A9 B
系啊,好易嘎。原来你都系广东人啊。
原帖由 海鸥飞处 于 2007-9-26 21:29 发表
6 {" m# J& L) P8 _- v& F7 N/ B( F( }# y& J  b. f8 i4 D

6 [6 V, U+ P6 P) p5 P, j) A; R. h别别别。

! X* z( Q& a0 j# H8 I$ b) {
8 R# ?8 }. v: L4 Q使物惊啊,他哪有这个本事。
大型搬家
楼上各位说的是哪国语言?
理袁律师事务所
同言同羽 置业良晨
原帖由 梨涡浅笑 于 2007-9-27 09:48 发表 6 u2 Y" v/ s3 T$ L. P: C/ m4 x0 n6 @
5 Z9 ]( w+ m" t* H" u' w/ v  y

4 ^* a; W; h% H8 j6 j其實好多人都識講咖。哥次我係道撩人,點知被無情情聼曬添。' z* }) j& w( Y' O- Q% i
原來距好都叻講,子係吾出聲咋。
4 x1 M7 H1 X( h1 F9 _* s, `/ @) ?距真係人比相靚。8 a8 I" I5 K6 |

/ P  k" T) R/ L! @. Q4 c噫。 講開又講叻。有好耐冇見到 無情情。
  P. t/ @/ }$ j5 X# `2 |. d& A5 ?' h  }$ d. t" J
原帖由 老杨 于 2007-9-28 15:56 发表
9 g  l7 c. m$ B6 ]楼上各位说的是哪国语言?

) v* F6 q& ^% T, ?3 G' b$ l3 ~2 S7 F5 J) `. ~
你想學嗎?
原帖由 梨涡浅笑 于:47 发表
' g; A  F0 o+ b; {4 K1 |
% x  e% c- t, n- [9 f% N7 Y- a2 r
HO HO,我的头像换回来啦。谁谁的钱这么快用完,条气吾顺哩。

2 E/ T$ g8 t! v: y3 w3 l$ |$ J
/ U$ [% U0 f' u9 q/ z) W* n* j什么也没有, 皇帝新装!
原帖由 梨涡浅笑 于 2007-9-27 09:48 发表
/ A5 W" r( a$ b' u& E+ N' b; E* ^6 p2 J' m% E
0 e0 D: s7 p2 Y  i' W) T5 B, ?
( N5 y/ X0 [/ w5 a& W+ L" b) }9 z
. D- s" x2 t5 h" |# g
呵,唔系。不过我识讲小小广东话~