埃德蒙顿华人社区-Edmonton China

有冇香港人呀

老杨团队,追求完美;客户至上,服务到位!
有冇香港人呀
依度极少,全部都系内地人,你想识人咧返教会会好D~
冇所謂啦....睇下有冇香港人je
老杨团队 追求完美
i am come from hk
i am come from hk- M9 b. ]6 z. W, N" b4 y
kktam 发表于 2010-11-7 18:20

4 p* a% l! `) C7 Q, Q
' j  u1 K( I  p(I come from HK); K0 G, W7 [! t- _
有就有,不過我唔恰同你D細路仔玩。
: I7 a' ]5 C- x# B  `8 c/ \我自己咯D都係土生既,更加同你玩唔埋啦。+ j. U# F9 r( [! ?& s7 l
去大學咯邊睇下啦,都有好多架。
(I come from HK)
2 x0 }! ]) O, U3 K7 X  R) H! x. Y7 ?有就有,不過我唔恰同你D細路仔玩。: i  a( E' _3 k6 H6 V
我自己咯D都係土生既,更加同你玩唔埋啦。6 b2 ?3 i) T8 ~& h
去大學咯邊睇下啦,都有好多架。
+ {! C+ Z2 n7 q. f6 Ykingsnake 发表于 2010-11-7 19:41
# k. b% I- C/ n0 D5 @0 y5 l

7 b  O1 T8 |0 r1 N4 K
. f2 N9 a$ e0 Y- e, h. N哇,吾系嘛,感讲语气重少少啵
老柳教车
! c  G8 y' k2 K* s0 c6 k  D
哇,吾系嘛,感讲语气重少少啵  `1 P3 ?2 y7 P5 J: X$ S
song2lili 发表于 2010-11-7 19:45

. O) h1 D7 A  T
+ r% W9 o- u3 z( y+ Q5 Z6 \# t甘。係咯句講咯句吖嘛。7 [1 ~2 @! Q4 ?1 K# K7 k4 [
我自己咯D都講曬英文既,中文識聼些少仲唔識講添,同鬼妹差唔多。( j4 l' u0 l! N* r  q8 z2 D. w4 C% j
你同我玩就差唔多。3 p3 i, R1 M* H% Z9 T3 B1 s; X8 H. ?
( O2 X9 r9 @" p+ a7 W; a& [
不過,有野要幫手就即管開聲啦。
甘。係咯句講咯句吖嘛。& p. K9 H6 D1 c" P. w+ O2 h
我自己咯D都講曬英文既,中文識聼些少仲唔識講添,同鬼妹差唔多。& J3 Y- F& ^" B% M: Y) M" @2 \/ i
你同我玩就差唔多。
' O7 h2 p, R# k, A) |! i/ h不過,有野要幫手就即管開聲啦。
  h6 z2 F& P& Z9 B9 }. Vkingsnake 发表于 2010-11-7 19:59

9 ]# l" L1 i$ H7 s# h+ [' r) Y% v$ A2 j6 Y' I; \7 h
2 W" I9 Y8 X7 h- v1 ]2 p7 C* F9 L
我 唔敢啊
我 唔敢啊, @9 X- g/ y& o# b9 U- ~+ v
song2lili 发表于 2010-11-7 20:06
' f0 S* \: y1 B3 l3 N
. P% H% N* i2 E! U+ |# {* [
雞 也母 甘 大 個 字。想我老婆睇到呀?
% W4 Y% i) p& l8 m
% {- E$ r5 ^; v2 O兮少年版,都係唔好教壞細路。
老柳教车
快地搬去第度啦
同言同羽 置业良晨
雞 也母 甘 大 個 字。想我老婆睇到呀?
. M. V2 A1 Y* U, l3 l# `9 q& m+ Rkingsnake 发表于 2010-11-7 20:14

& m4 t0 a# S8 z( ]' M你怕老婆嘎
当然有香港的,我认识很多。
楼主是香港的吗?干嘛问呢?
海拉
同言同羽 置业良晨
海拉
/ m6 |2 D5 i" J1 P. c白马啸西枫 发表于 2010-11-15 20:20
: q4 ?! S4 n  p/ r5 q$ _! y2 v

( N% U) S( z8 U& Y+ s6 ~- k. H1 q9 T
咸咸地ge广州话
老柳教车
某啊
咸咸地ge广州话/ T# U3 T5 G4 c8 C
song2lili 发表于 2010-11-15 20:41

) _* V$ I! L% n% q% t' b1 E
% a8 q* b5 d8 s8 ~; z鹹鹹濕濕的對話
哇,你以加先上黎,迟唔迟的啊
老柳教车
哇,你以加先上黎,迟唔迟的啊9 F( q! s: @2 ^$ ]
song2lili 发表于 2010-11-15 21:58
6 V% O+ {1 R5 B; O8 F3 f' w

/ x1 N1 X& H8 a' `[乜你都會掛住我嘎咩?]
同言同羽 置业良晨
keke,掛住个羊头姐
同言同羽 置业良晨
应该很少把
大型搬家